Om os

Laserklinikken ApS har siden 1987 arbejdet med LLLT (Low Level Light therapy). Idag er vi Europas største, hvis ikke verdens største klinik, hvad angår udstyr inden for Low Level Light therapy. Den store maskinpark giver os nogle muligheder, som andre inden for samme område ikke kan tilbyde.

Vi kan behandle flere områder under samme behandling; give større dosis på kritiske områder. Netop dette har vist sig at reducere antallet af behandlinger, og derved er der penge at spare. Resultaterne er, at patienten hurtigere kan komme tilbage til en normal hverdag og/eller en god genoptræning.

Vi har i alt 17 LLLT maskiner fordelt over to behandlerrum. Laserklinikken har et tæt samarbejde med Lasermedical ApS. LaserMedical er en biomedicinsk speciallægeklinik. Klinikken bruger behandlingsmetoder, der er baseret på orthomolekylær terapi, som kan kombineres med konventionel medicinsk behandling.
Ved kroniske smerter og andre smertelidelser er det ikke altid at LLLT-behandlingen kan fjerne disse lidelser. Men LLLT kan kombineres med Orthomolekylær og konventionel medicinsk behandling, og dette afstedkommer oftest bedre resultater og deraf bedre livskvalitet. 

Laseroperatør, ernærings- og træningskonsulent Peter Winther

Han har altid været tiltrukket af sport og den sunde livsstil, der følger med – nemlig motion og gode kostvaner.
Har i 10 år holdt sig på topplan som professionel Windsurfer.

Peter er imødekommende og kompetent
Er uddannet Fitness instruktør samt
Proces træner og personlig Coach.

EHFA_Standards100x71


Godkendt af EHFA