BEHANDLINGER

Behandlinger

Hos Laserklinikken tilbyder vi en række laserbehandlinger til behandling af kroniske såvel som akutte lidelser. Vi benytter os af Low Level Laser Therapy også kaldet LLLT til behandling. Med lav-energi laserbehandling får du en naturlig behandlingsmetode, der går ind og fremmer kroppens egen naturlige helingsproces, som på samme tid styrker dit immunforsvar. 

Hvordan foregår laserbehandling? 


Laserbehandling foregår således, at laserlyset trænger dybt ind i kroppens væv og derved stimulerer cellernes selvhelende mekanismer. Laserlyset til behandlingen kommer ud af en såkaldt probe eller et håndstykke. Afhængigt af lasertype gennemtrænger lyset kroppens væv i 1 til 20 centimeters dybde. Alt afhængigt af hvor dybt problemet ligger, og hvor stor en overflade der skal behandles, kan behandlingen vare alt fra få minutter til en halv time. 


Hos Laserklinikken varer vores behandlinger typisk mellem 20-30 minutter, da behandlingen er afhængig af dosis. Vi har 17 LLLT-maskiner fordelt på vores to behandlerrum, og det betyder, at vi har mulighed for at behandle flere områder på samme tid og derved reducere antallet af behandlinger, så du hurtigere kan få det bedre. Vi anbefaler et behandlingsforløb på mellem 1-15 behandlinger alt afhængig af din følsomhed, og hvor længe dit problem har eksisteret samt graden heraf. Dog kræver kroniske problemer ofte langt flere behandlinger end akutte problemer og skader. 

Hvad kan laserbehandling afhjælpe? 


Der findes en række typiske lidelser, hvor lav-energi laserbehandling har særligt gode effekter. Dette gælder især fysiurgiske problemer i forbindelse med smerter i led og muskler. Derfor kan laserbehandling blandt andet bruges til behandling af følgende: 


  • Akut hold i hals og ryg 
  • Diskusprolaps 
  • Akutte sportsskader og overbelastningsskader 
  • Slidgigt 
  • Smerter samt hævelser efter operation 
  • Knoglebrud 
  • Eksem og akne 


Når det kommer til laserbehandling til medicinsk brug, benytter vi os udelukkende af Low Level Laser Therapy. Her er der tale om et mindre koncentreret laserlys i svagere doser, som stimulerer de naturlige cellefunktioner. I nogle tilfælde kan det ske, at laserbehandlingen ikke er nok, hvorfor det kan være nødvendigt med enten konventionel medicinsk behandling, orthomolekylær behandling eller en kombination af begge for at sikre det bedst mulige resultat. Dette afhænger naturligvis af graden af dine smerter. Vi ser dog, at en kombination af både laserbehandling og anden behandling giver et langt bedre resultat, hvor der hurtigere sker en forbedring af livskvaliteten. 

Er der nogle bivirkninger ved laserbehandling?


Som udgangspunkt er laserbehandling en både smerte- og bivirkningsfri behandlingsmetode. Hos Laserklinikken arbejder vi udelukkende med biostimulerende lasere, hvor der ikke er nogen bivirkninger forbundet. Ved behandling af kroniske problemer kan der dog forekomme let ømhed/smerteøgning mellem 6-24 timer efter behandlingen. Dette skyldes, at laserlys udløser en helingsproces, hvor smerten derved skyldes, at de kroniske problemer aktualiseres. Her er tale om en god reaktion, da det viser, at kroppen reagerer på behandlingen. 


Laserbehandling er ikke forbundet med nogen former for smerter ved selve behandlingen med lasere. Her er i stedet tale om en forholdsvist afslappet behandlingsform. 

Bestil laserbehandling hos Laserklinikken 


Hvis laserbehandling lyder som en behandlingsform, der kan hjælpe dig med dine smerter og give dig en bedre livskvalitet, er du altid velkommen til at bestille tid til en konsultation vedrørende din behandling. Skriv til os på info@laserklinikken.dk, eller ring til 70 25 12 05

Share by: